Camping Les Portes de Sancerre - Saint Satur

"What you do not see, you can not capture!"

Saint Satur

Camping Les Portes de Sancerre...

Saint-Satur is een gemeente in het Franse departement Cher (regio Centre-Val de Loire). De plaats maakt deel uit van het arrondissement Bourges..

Camping Les Portes de Sancerre...

Saint-Satur is a commune in the French department of Cher (Center-Val de Loire region). The place is part of the Bourges district.

Camping Les Portes de Sancerre...

De Loire, zijn ideaal voor wandelingen en of picknicken. In het bijzonder kunnen we de jachthaven Saint-Satur die meerdere woon-boten aangemeerd hebben bekijken, loop er eens rond...

Camping Les Portes de Sancerre...

The Loire, are ideal for walks and or picnics. In particular, we can see the marina Saint-Satur that has moored several houseboats, walk around ...

Camping Les Portes de Sancerre...

Centre-Val de Loire - Frankrijk

Camping Les Portes de Sancerre...

Centre-Val de Loire - Frankrijk

Camping Les Portes de Sancerre - Saint Satur...

Loire - Frankrijk

We hebben er fijn gekampeerd, mooi plek vlak bij de oude sluis, en uitzicht over de Loire.

Uitzicht Les PortesCamping Les Portes de Sancerre ligt aan de oever van de Loire, onder de bomen. Rust en een mooie natuurlijke omgeving de Cher, aan de voet van de Sancerre. Omringd door met wijngaarden bedekte heuvels en heerlijke streekproducenten van de ‘Crottin de Chavignol’ geitenkazen.

Saint-Satur is een gemeente in het Centre-Val de Loire in het departement Cher. Deze Camping ligt aan de rand van de Loire, ongeveer twee kilometer van het centrum van Sancerre. De stad maakt indruk met zijn grote architectonische erfgoed dat het belang van Saint-Satur door de eeuwen heen weerspiegelt.

More Photos

Les Portes de Sancerre campsite is located on the banks of the Loire, under the trees. Tranquility and a beautiful natural environment the Cher, at the foot of the Sancerre. Surrounded by vineyard-covered hills and delicious regional producers of the Crottin de Chavignol goat cheeses.

Saint-Satur is a commune in the Center-Val de Loire in the department of Cher. This green resort is located on the edge of the Loire, about two kilometers from the center of Sancerre. The city impresses with its great architectural heritage that reflects the importance of Saint-Satur over the centuries.

Het Dorp, de Camping, Saint Satur,

Centre-Val de Loire - Frankrijk

 

ALT NAME

Camping Les Portes de Sancerre

ALT NAME

Het Dorp

ALT NAME

Brug over Rechtsaf